Teklif İsteyiniz
Canınıza, Malınıza, Toprağınıza... Kaliteli ve Güvenli Hizmet
Güvenli ve kaliteli hizmet için, yan taraftaki teklif formunu kullanarak, bizimle irtibata geçiniz.
GÜBRE

Bir veya birkaç bitki besin maddesinin birleşiminden oluşan en basit gübre hem ticari hemde kişisel olarak birçok alanda geniş kullanım oranına sahiptir. Bunların yanı sıra gübreleme işlemleri için kullanılan hayvan gübresi ve kimyevi gübreler kullanım alanlarına göre değişiklik göstermektedir.

Gübre ne kadar kaliteli olursa kullandığınız alanda size o kadar fayda sağlamaktadır. Örneğin hayvna gübrelerinin kalitesi sayesinde bitkilerin gelişimi hem daha sağlıklı hem de daha hızlı bir olgunlaşma dönemi yaşatmaktadır. Gübrenin kalitesinin faydaları aslında işlemler sürecinin sonuna kadar etki edebilen bir güce sahiptir.

Gübre aynı zamanda toprağın verimliliğini arttırdığı gibi korunmasına da yardımcı olmaktadır. Erezyon tehlikesi için gübre kullanımı da toprağın kaymasını önledikten dolayı alınabilecek güvenlik önlemi olabilmektedir.

Gübre kullanımı için en uygun olan dönemler sonbahar ve ilkbahar ayları olmaktadır. Dönüm başına kullanılması gereken gübre miktarı ise 2-4 ton arasında olmalıdır. Eğer ki yağış alan bir bölgede ikamet ediyorsanız ilkbahar aylarında, iklim açsından kurak bir bölgede yaşıyorsanız sonbahar aylarında gübre teminini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.